BibTex RIS Cite

Yatırımcı İlişkileri ve Finansal Halkla İlişkiler Bağlamında Şirketlerin Paydaşlarıyla İletişim Kurma Biçimleri: Web Siteleri Üzerinde Bir İnceleme

Year 2010, Issue: 16, 0 - 0, 01.01.2010

Abstract

  

References

  • Baskin, O., C. Aronoff ve Lattimore, D. (1997). Public relations: The profession and the Practice. 4.Basım, Boston:McGraw-Hill.
Year 2010, Issue: 16, 0 - 0, 01.01.2010

Abstract

References

  • Baskin, O., C. Aronoff ve Lattimore, D. (1997). Public relations: The profession and the Practice. 4.Basım, Boston:McGraw-Hill.
There are 1 citations in total.

Details

Subjects Linguistics
Journal Section Makaleler
Authors

İdil Karademirlidağ This is me

Ayhan Yılmaz

Publication Date January 1, 2010
Published in Issue Year 2010 Issue: 16

Cite

APA Karademirlidağ, İ., & Yılmaz, A. (2010). Yatırımcı İlişkileri ve Finansal Halkla İlişkiler Bağlamında Şirketlerin Paydaşlarıyla İletişim Kurma Biçimleri: Web Siteleri Üzerinde Bir İnceleme. Marmara İletişim Dergisi(16).
AMA Karademirlidağ İ, Yılmaz A. Yatırımcı İlişkileri ve Finansal Halkla İlişkiler Bağlamında Şirketlerin Paydaşlarıyla İletişim Kurma Biçimleri: Web Siteleri Üzerinde Bir İnceleme. MİD. January 2010;(16).
Chicago Karademirlidağ, İdil, and Ayhan Yılmaz. “Yatırımcı İlişkileri Ve Finansal Halkla İlişkiler Bağlamında Şirketlerin Paydaşlarıyla İletişim Kurma Biçimleri: Web Siteleri Üzerinde Bir İnceleme”. Marmara İletişim Dergisi, no. 16 (January 2010).
EndNote Karademirlidağ İ, Yılmaz A (January 1, 2010) Yatırımcı İlişkileri ve Finansal Halkla İlişkiler Bağlamında Şirketlerin Paydaşlarıyla İletişim Kurma Biçimleri: Web Siteleri Üzerinde Bir İnceleme. Marmara İletişim Dergisi 16
IEEE İ. Karademirlidağ and A. Yılmaz, “Yatırımcı İlişkileri ve Finansal Halkla İlişkiler Bağlamında Şirketlerin Paydaşlarıyla İletişim Kurma Biçimleri: Web Siteleri Üzerinde Bir İnceleme”, MİD, no. 16, January 2010.
ISNAD Karademirlidağ, İdil - Yılmaz, Ayhan. “Yatırımcı İlişkileri Ve Finansal Halkla İlişkiler Bağlamında Şirketlerin Paydaşlarıyla İletişim Kurma Biçimleri: Web Siteleri Üzerinde Bir İnceleme”. Marmara İletişim Dergisi 16 (January 2010).
JAMA Karademirlidağ İ, Yılmaz A. Yatırımcı İlişkileri ve Finansal Halkla İlişkiler Bağlamında Şirketlerin Paydaşlarıyla İletişim Kurma Biçimleri: Web Siteleri Üzerinde Bir İnceleme. MİD. 2010.
MLA Karademirlidağ, İdil and Ayhan Yılmaz. “Yatırımcı İlişkileri Ve Finansal Halkla İlişkiler Bağlamında Şirketlerin Paydaşlarıyla İletişim Kurma Biçimleri: Web Siteleri Üzerinde Bir İnceleme”. Marmara İletişim Dergisi, no. 16, 2010.
Vancouver Karademirlidağ İ, Yılmaz A. Yatırımcı İlişkileri ve Finansal Halkla İlişkiler Bağlamında Şirketlerin Paydaşlarıyla İletişim Kurma Biçimleri: Web Siteleri Üzerinde Bir İnceleme. MİD. 2010(16).