BibTex RIS Kaynak Göster

SİYASAL PAZARLAMAYI YARARLAR VE ELEŞTİRİLER TEMELİNDE ANLAMAK: BİR LİTERATÜR TARAMASI

Yıl 2014, Sayı: 51, 0 - , 14.02.2016

Öz

Bu çalışmada, siyaset ve pazarlama bilimlerinin kesişimi olarak tanımlanan siyasal pazarlama,
sunduğu yararlar ve olası zararları temelinde ele alınmaktadır. Bu bağlamda, çalışmanın amacı
siyasal pazarlamaya yönelik eleştirilerin ve potansiyel faydaların tasnifl enip irdelenerek, kavramın
teorik ve pratik düzlemlerde daha net anlaşılmasına katkı sağlamaktır. Sözü edilen amaca uygun
olarak çalışmada, literatür taraması ile elde edilen eleştiriler ve yararlar sınıfl andırılmakta, her bir
başlık karşıt görüşüne de yer verilmesine dikkat edilerek ele alınmaktadır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

İrfan Akyüz

Yayımlanma Tarihi 14 Şubat 2016
Yayımlandığı Sayı Yıl 2014 Sayı: 51

Kaynak Göster

APA Akyüz, İ. (2016). SİYASAL PAZARLAMAYI YARARLAR VE ELEŞTİRİLER TEMELİNDE ANLAMAK: BİR LİTERATÜR TARAMASI. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dergisi(51).
AMA Akyüz İ. SİYASAL PAZARLAMAYI YARARLAR VE ELEŞTİRİLER TEMELİNDE ANLAMAK: BİR LİTERATÜR TARAMASI. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dergisi. Şubat 2016;(51).
Chicago Akyüz, İrfan. “SİYASAL PAZARLAMAYI YARARLAR VE ELEŞTİRİLER TEMELİNDE ANLAMAK: BİR LİTERATÜR TARAMASI”. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dergisi, sy. 51 (Şubat 2016).
EndNote Akyüz İ (01 Şubat 2016) SİYASAL PAZARLAMAYI YARARLAR VE ELEŞTİRİLER TEMELİNDE ANLAMAK: BİR LİTERATÜR TARAMASI. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dergisi 51
IEEE İ. Akyüz, “SİYASAL PAZARLAMAYI YARARLAR VE ELEŞTİRİLER TEMELİNDE ANLAMAK: BİR LİTERATÜR TARAMASI”, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dergisi, sy. 51, Şubat 2016.
ISNAD Akyüz, İrfan. “SİYASAL PAZARLAMAYI YARARLAR VE ELEŞTİRİLER TEMELİNDE ANLAMAK: BİR LİTERATÜR TARAMASI”. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dergisi 51 (Şubat 2016).
JAMA Akyüz İ. SİYASAL PAZARLAMAYI YARARLAR VE ELEŞTİRİLER TEMELİNDE ANLAMAK: BİR LİTERATÜR TARAMASI. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dergisi. 2016.
MLA Akyüz, İrfan. “SİYASAL PAZARLAMAYI YARARLAR VE ELEŞTİRİLER TEMELİNDE ANLAMAK: BİR LİTERATÜR TARAMASI”. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dergisi, sy. 51, 2016.
Vancouver Akyüz İ. SİYASAL PAZARLAMAYI YARARLAR VE ELEŞTİRİLER TEMELİNDE ANLAMAK: BİR LİTERATÜR TARAMASI. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dergisi. 2016(51).