Aylin Akoğlu profil resmi
Aylin Akoğlu BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 4
9 Yayın
7 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Metabolik Gıda İntoleransları
Yazarlar: Aylin Akoğlu , Murat Oruç
DOI: 10.29050/harranziraat.296641
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11243

3

1

11243

1

1

1280

Yayınlar

0

1030

0

1388

Food safety knowledge of food handlers working in hotel kitchens in Turkey
Yazarlar: Taner Tuncer, Aylin Akoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20009
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3828

0

3828

BILDIRCIN NUGGET ÜRETİMİ VE DEPOLAMA STABİLİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Aylin Akoğlu , Levent Gülüm, İlker Turan Akoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19077
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1325

0

1325

Metabolik Gıda İntoleransları
Yazarlar: Aylin Akoğlu , Murat Oruç
DOI: 10.29050/harranziraat.296641
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11243

1

11243

0

2390

YAĞI AZALTILMIŞ SUCUĞUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE YAĞ İKAME MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAKTERİYEL SELÜLOZUN ETKİSİ
Yazarlar: Aylin Akoğlu , İbrahim Çakır, İlker Turan Akoğlu, Aynur Gül Karahan, M Lütfü Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 836

0

836

Yayınlar

1

1

1280

Metabolik Gıda İntoleransları
Yazarlar: Aylin Akoğlu , Murat Oruç
DOI: 10.29050/harranziraat.296641
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11243

3

1

11243

GELENEKSEL MENGEN PEYNİRİNİN MİKROBİYAL KALİTESİ, UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, TEKSTÜREL VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17089
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2390

1

0

2390

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.