avatar
Murat Doğdubay Prof. Dr. Balıkesir Üniversitesi
Yayın 7 Hakemlik 29 CrossRef Atıf 3
7 Yayın
29 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

Balıkesir Üniversitesi

Popüler Yayınları

Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1763

3

1

1763

0

1

978

Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
DOI: 10.17123/atad.1316644
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 915

0

1

915

0

1

394

Yayınlar

Türkiye’de Gastronomi Eğitiminin Tarihi ve Gelişimi
DOI: 10.17123/atad.1316644
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 915

1

915

1

1763

1

978

Yayınlar

Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.32958/gastoria.604386
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1763

3

1

1763

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.