avatar
Veli Ceylan Arş. Gör. SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 4 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 1
4 Yayın
2 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Sosyoloji Turizm Gastronomi Turizm (Diğer)

Kurum

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar: Çiğdem Muştu , Veli Ceylan , Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 617

1

2

617

Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi
Yazarlar: Veli Ceylan , Çiğdem Muştu
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2461

0

1

2461

0

1

1287

Yayınlar

0

916

1

1287

Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar: Çiğdem Muştu , Veli Ceylan , Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 617

2

617

Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi
Yazarlar: Veli Ceylan , Çiğdem Muştu
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2461

1

2461

Editörlük
Journal of New Tourism Trends
Journal of New Tourism Trends
Teknik Editör , Editör , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Editör Yardımcısı

Yayınlar

Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar: Çiğdem Muştu , Veli Ceylan , Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 617

1

2

617

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.